Étkezés
      
            
      
      
  
            Készítsd el ezt az egyszerű, de nagyszerű receptet, és élvezzétek a nyári zöldségvarázst az egész családdal!
      
            4
      
Hozzávalók
- 2 csomag Garden Gourmet Zöldséggolyó
 - 3 db nagyobb kápia paprika
 - 1 kis fej vöröshagyma
 - 2 gerezd fokhagyma
 - 400 g durumtészta
 - 50 g kesudió
 - 1 tk szárított oregánó
 - 3 ek sörélesztő pehely
 - só, bors ízlés szerint
 - 200 ml mandulaital
 
Elkészítés
- Tedd a paprikát (egyben), hagymát, fokhagymát sütőpapírral bélelt tepsire és 220 fokra előmelegített sütőben süsd kb. 30 percig, míg a paprika megpirul.
 - Vedd ki a sütőből, és hagyd hűlni 15 percig.
 - Míg hűl a paprika, vedd le a sütő hőfokát 180 fokra, és süsd ki a Garden Gourmet Zöldséggolyókat a csomagoláson található leírásnak megfelelően 6-7 perc alatt.
 - Áztasd forró vízbe a kesudiót, hogy megpuhuljon, közben főzd ki a tésztát.
 - Míg a tészta fő, húzd le a paprikák héját, vedd ki a magházukat, tedd őket turmixgépbe, add hozzá a kesudiót, hagymákat, sörélesztőt, fűszereket és a növényi italt, és turmixold krémesre.
 - Mikor kifőtt a tészta, keverd hozzá a szószt, és tálald mellé a zöldséggolyókat.