Étkezés
      
            
      
      
  
            Ellenállhatatlan őszi saláta percek alatt.
      
            4
      
Hozzávalók
- 1 csésze kuszkusz
 - 1 csomag rukkola
 - 20 dkg szőlő megmosva, félbevágva
 - 1 marék pirított mandula
 - 15 dkg camembert
 - 2 ek olívaolaj
 - 1 ek citromlé
 - só és bors ízlés szerint
 
Elkészítés
- A kuszkuszt kétszeres mennyiségű forró, sós vízben főzd puhára, majd hagyd hűlni.
 - Készítsd el az öntetet az olívaolaj, citromlé, só és bors keverékéből.
 - Egy nagy tálban keverd össze a kuszkuszt és a rukkolát, majd öntsd rá a salátaöntetet.
 - Forgasd bele a szőlőt, tálaláskor szeleteld rá a camembert sajtot.