Étkezés
      
            
      
      
  
            Úgy indul, mint egy hagyományos pörkölt, aztán két összetevő az egészet megváltoztatja...
      
            4
      
Hozzávalók
- 40 dkg gomba megpucolva, feldarabolva
 - 2 kisebb cukkini megmosva, kisebb kockákra vágva
 - 1 kis fej vöröshagyma felaprítva
 - 1 gerezd fokhagyma összezúzva
 - 1 paprika apróra vágva
 - 2 paradicsom apróra vágva
 - kb. 2 dl víz
 - 2 tk MAGGI Sültkrumpli fűszerkeverék
 - 2 tk őrölt római kömény
 - 1 tk őrölt koriander
 - 2 dl kókuszkrém
 - 2-3 ek olaj
 
Elkészítés
- Lábosban, forró olajon pirítsd meg a vöröshagymát, dobd rá a zúzott fokhagymát, és mielőtt az is megpirulna, add hozzá a fűszereket. Hagyd, hogy jól feloldódjanak az olajos hagymában, és kieresszék aromájukat. Ez 1-2 perc.
 - Tedd az edénybe a paradicsomot és a paprikát is, önts rá kevés vizet, és várj, míg lassú tűzön megpuhulnak. Ha elfő a víz, pótold.
 - Ha a pörkölt alap elkészült, tedd bele a cukkinit és a gombát, pirítsd 2 percig, önts rá kb. 1 dl vizet, és főzd, míg az összes zöldség megpuhul.
 - Keverd bele a kókuszkrémet, és kóstolás után, ízlés szerint sózd, borsozd.
 - Míg a pörkölt fő, köretnek főzz ki mellé barna rizst, kölest vagy kuszkuszt.