Étkezés
      
            
      
      
  
            Amit tulajdonképpen más alapanyagokból is elkészíthetsz. Nézz körül a kamrában és a hűtőben! Marad egy fél paprika, amit valószínűleg már nem esztek meg? A grillezésből megmaradt zöldségek ott figyelnek egy tárolóedényben? Vagy épp a levesben kifőtt csirkemell árválkodik a polcon? A rakott tésztában remek helyük lesz!
A MAGGI maradékmentő alapokkal gyerekjáték a konyhai megmaradt alapanyagok felhasználása, csak engedd szabadon a fantáziád!
      
            A MAGGI maradékmentő alapokkal gyerekjáték a konyhai megmaradt alapanyagok felhasználása, csak engedd szabadon a fantáziád!
3
      
Hozzávalók
- 35 g MAGGI Rakott Tészta alap
 - 300 ml víz
 - 200 g tészta
 - 100 g sonka
 - 200 g csiperkegomba
 - 200 g tejszín
 - 40 g sajt
 
Elkészítés
- Keverd össze a MAGGI Rakott tészta alapot 200 ml tejszínnel és 300 ml vízzel, majd forrald össze egy edényben, időnként megkeverve 1 percig.
 - Öntsd a nyers tésztát egy kiolajozott tűzálló tálba, szórd rá a kockára vágott sonkát és a gombát, majd öntsd rá az alapot, és alaposan keverd össze.
 - A tetejére szórj reszelt sajtot, és 200 fokra előmelegített sütőben légkeverés nélkül süsd kb. 35 percig.