Étkezés
      
            
      
      
  
            Az egyik legfinomabb csirkés fogás, amit valaha kóstoltál. Ráadásul a gyerekek is örömmel eszik majd.
      
            4
      
Hozzávalók
- 1 csomag Maggi Krémes Sajtszószos csirkemell alap
 - 50 dkg csirkemell
 - 2 ek olaj
 - 2 dl tejszín
 - 1,5 dl víz
 - 1 kis fej vöröshagyma apróra vágva
 - 1 kk. oregánó
 - 1-2 gerezd fokhagyma összezúzva
 - só, bors ízlés szerint
 - 8-10 szem koktélparadicsom
 - 4 marék spenót alaposan megmosva, vagy 15 dkg fagyasztott spenót levél felolvasztva
 - 20 dkg csiperkegomba kis kockákra vágva
 - reszelt parmezán ízlés szerint
 
Elkészítés
- Serpenyőben, forró olajon pirítsd meg a szeletekre vágott csirkemellet, ha átsült, tedd félre.
 - A csirkés serpenyőbe dobd bele a hagymát, fokhagymát és a többi zöldséget süsd őket puhára.
 - Közben a Maggi Krémes sajtszósz csirkemell alapot keverd el 200 ml tejszínnel és 150 ml vízzel.
 - Öntsd a sajtszószt a zöldségekre, forrald fel, majd add hozzá a sült csirkemellet is.
 - Lassú tűzön, 5 perc alatt főzd, míg az ízek összeérnek.
 
Köretnek remekül illik hozzá a barnarizs, a köles vagy a quinoa is.