Étkezés
      
            
      
      
  
            Olasz tojáslepény sonkával.
      
Hozzávalók
- 8 tojás
 - 1 csokor petrezselyem apróra vágva
 - 1 kis vöröshagyma felaprítva
 - 15 dkg sonka apró kockákra vágva
 - 5 dkg sajt lereszelve
 - 2 ek tej
 - 2 ek étolaj
 - só, bors ízlés szerint
 
Elkészítés
- A sonkát serpenyőben, kevés olajon, a vöröshagymával pirítsd meg.
 - Közben a tojásokat öntsd egy tálba, sózd, borsozd, keverd hozzá a petrezselymet, a tejet és a sajtot, keverd el villával, mintha rántottát készítenél, majd öntsd a pirított sonkára.
 - Amikor azt látod, hogy a serpenyő széleinél a tojásos keverék kezd megszilárdulni, tedd az egészet 200 fokra előmelegített sütőbe.
 - A sütőben kb. 10 perc alatt megsül. Vigyázz, ne süsd sokáig, mert akkor túlságosan kiszárad.