Étkezés
      
            
      
      
  
            Paradicsomos húsgolyók helyett kóstold meg ezt a zöldséggolyó receptet. A gyerekek nagy kedvence lesz!
      
            2
      
Hozzávalók
- 1 csomag Garden Gourmet Zöldséggolyók
 - 1 db konzerv paradicsom, szeletelt (400 g)
 - 1 db kis vöröshagyma apróra vágva
 - 1 gerezd fokhagyma összezúzva
 - 2 ek olaj
 - só, bors ízlés szerint
 
Elkészítés
- A felaprított vöröshagymát forró olajon pirítsd üvegesre, a végén add hozzá a zúzott fokhagymát is, és süsd tovább 1 percig.
 - Öntsd rá a paradicsomot, majd miután forrni kezd, lassú tűzön főzd 15 percig, sózd, borsozd ízlés szerint.
 - Tedd a paradicsomszószba a Garden Gourmet Zöldséggolyókat, és főzd további 5 percig.
 - Tálald teljes kiőrlésű lisztből készült tésztával vagy barnarizzsel!