Étkezés
      
            
      
      
  
            Dobd össze gyorsan ezt az ínycsiklandó vegán quesadillát, a barátok és a család is imádni fogja!
      
            4
      
Hozzávalók
- 2 csomag Sensational Mince
 - 4 nagy tortilla lap
 - 300 g sütőtök
 - 3 db közepes hagyma
 - 1 gerezd fokhagyma
 - 1 db fekete bab konzerv
 - 2 db kis jalapeno
 - 100 g vegán termék sajt helyettesítésére
 - 40 ml növényi olaj
 - 2 db avokádó
 - 2 db paradicsom
 - 1 db kezeletlen citrom leve
 - 1 csokor koriander felaprítva
 - só, bors ízlés szerint
 
Elkészítés
- Hámozd meg és magozd ki a tököt, majd reszeld le és keverd el egy teáskanálnyi sóval. Tedd félre, amíg előkészíted a többi hozzávalót.
 - Hámozd meg a fokhagymát és zúzd össze. Hámozd meg a hagymákat, másfél hagymát tegyél félre az avokádó salátához, a többit pedig vágd apróra. A fokhagymával együtt kb. 3 percig süsd olajon. Eközben aprítsd fel a jalapenot is.
 - Add a Garden Gourmet Sensational Mince-et az olajon sülő hagymához és fokhagymához, keverd össze, majd öntsd hozzá a feldarabolt jalapenot is.
 - Végül 175 ml vizet és a fekete babot is öntsd a serpenyőbe, és keverd el jól. 5-10 percig hagyd az ételt forrni, ízlés szerint adj hozzá sót.
 - Közben elkezdheted készíteni az avokádó salátát. Ehhez hámozd meg az avokádókat és távolítsd el a magokat. Az avokádót, a paradicsomokat, és a félretett hagymát is vágd kockákra. Vágd apróra a koriandert, majd facsard a citrom levét a hozzávalókra. Keverd el az összetevőket és sózd ízlés szerint.
 - A vegán daráltas mixet kend a kiterített tortilla egyik felére, szórj rá sózott, reszelt tököt, valamint a vegán sajthelyettesítőt.
 - A tortilla üres felét hajtsd fel, majd az így elkészült quesadilla mindkét oldalát grillezd kb. 2-2 percig, amíg kívül ropogóssá, belül pedig meleggé válik. Ha nincs grilled, serpenyőben, sütőben vagy melegszendvics sütőben is sütheted.
 - Tálald az avokádó salsával együtt!