Étkezés
      
            
      
      
  
            Laktató egytálétel, amit még az is könnyedén el tud készíteni, aki a konyhában kevésbé jártas.
      
            5
      
Hozzávalók
- 2 fej vöröshagyma
 - 50 dkg sovány darált marhahús
 - 1 konzerv vörösbab (400g)
 - 1 konzerv kukorica
 - 2 gerezd fokhagyma összezúzva
 - 1 kaliforniai paprika apró kockákra vágva
 - 1 dl vörösbor (elhagyható)
 - 2 tk őrölt pirospaprika
 - 1 csomag MAGGI Mexikói Chilis bab alap XXL
 - 1 szárított chili összemorzsolva
 - só, bors ízlés szerint
 - 3-4 ek olaj
 - 6 dl víz
 
Elkészítés
- A vöröshagymát pucold meg, aprítsd fel, majd olajon dinszteld meg. Add hozzá a zúzott fokhagymát és az összemorzsolt, szárított chilit.
 - Vedd el a tűzről, öntsd bele az őrölt pirospaprikát, keverd el alaposan, majd a tűzre visszatéve öntsd fel kevés vízzel.
 - Keverd el benne a kaliforniai paprikát és a darált húst, pirítsd, amíg kifehéredik.
 - Add hozzá a vizet és a MAGGI Mexikói Chilis bab alapot, majd forrald fel.
 - Tedd bele a babot, a kukoricát, alaposan forgasd össze a hússal és főzd, amíg megpuhulnak.