Étkezés
      
            
      
      
  
            A Garden Gourmet Sensational Mince-szel készült vegetáriánus pásztor pite tökéletes választás, hogy felmelegedj egy hideg őszi vagy téli nap végén.
      
            4
      
Hozzávalók
- 2 csomag Garden Gourmet Sensational Mince
 - 1,2 kg burgonya
 - 150 g zöldborsó
 - 150 g gomba
 - 1 db zellerszár
 - 1 db répa
 - 1 db vöröshagyma
 - 1 gerezd fokhagyma
 - 250 ml zöldségalaplé (Maggi Zöldséges Házias levesalapból)
 - 150 - 200 ml növényi ital
 - 150 ml vörösbor
 - 100 g reszelt növényi sajthelyettesítő
 - 50 g olívaolaj
 - 25 g liszt
 - 2 ek zsemlemorzsa
 - 1 tk paradicsompüré
 - 4 szál kakukkfű és 2 szál rozmaring (vagy 1-1 tk szárított formában)
 - olívaolaj a sütéshez
 
Elkészítés
- Hámozd meg és darabold fel a krumplit, forró, sós vízben főzd puhára. Szűrd le, add hozzá az olívaolajat és a növényi italt, és készíts belőle krumplipürét.
 - Amíg fő a krumpli, darabold fel a fokhagymát, a zellert, a hagymát, a répát és a gombát.
 - A feldarabolt zöldségeket és a fűszereket süsd olívaolajon kb. 5 percig, majd add hozzá a paradicsompörét és kevergetés mellett süsd tovább pár percig.
 - Tedd a serpenyőbe a Sensational Mince-t, majd pár perc után adj hozzá egy kis lisztet és hagyd, hogy együtt süljenek. Ezután öntsd a szószhoz a vörösbort, majd az alaplevet is a borsóval együtt. Forrald az egészet kb. 5 percig – ekkorra már sűrű, szósz lesz belőle. Ha úgy érzed, túl sűrű, öntsd fel még egy kevés alaplével.
 - A keveréket kanalazd egy nagy tepsibe, majd a tetején terítsd el a krumplipürét. Szórd meg zsemlemorzsával és reszelt növényi sajthelyettesítővel.
 - 200 fokra előmelegített sütőben süsd aranybarnára, ez kb. 15-20 perc.