Étkezés
      
            
      
      
  
            Melegszendvicsre, húsok mellé vagy levelestészta batyuba is teheted, nem fogod megbánni!
      
            4
      
Hozzávalók
- 1 + 2 ek olívaolaj
 - 30 dkg barna csiperkegomba
 - só, bors ízlés szerint
 - 1 gerezd fokhagyma
 - 1 nagy marék magozott olívabogyó
 - 1 ek balzsamecet
 - 2 ek MAGGI Zöldfűszeres Bolognai szósz
 
Elkészítés
- A gombákat pucold meg, vágd kis szeletekre, majd 1 ek olajon pirítsd őket 2-3 percig.
 - Sózd, borsozd a gombát, majd add hozzá a zúzott fokhagymát. Kevergesd folyamatosan, hogy ne égjen meg a fokhagyma, és süsd addig, míg a gomba megpuhul (ez kb. még 1 perc).
 - Tedd turmixgépbe, add hozzá a többi hozzávalót, és turmixold addig, míg sima krém lesz.