Étkezés
      
            
      
      
  
            4
      
Hozzávalók
- 300 g pulykacomb
 - 300 g zöldborsó
 - 2 db közepes sárgarépa
 - 1 kezeletlen citrom reszelt héja
 - fél citrom leve
 - 2 db Tyúkhúsleveskocka
 - 1 kis doboz tejszín
 - 2 ek olaj
 - 1 babérlevél
 - só, bors
 - 1 csomag kapor felaprítva
 - 3 l víz
 
Elkészítés
- A pulykacombot vágd fel kis kockákra és lábasban, felhevített olajon pirítsd meg.
 - Ha a pulykahús megpirult, dobd rá a zöldborsót és a kockára vágott sárgarépát, kicsit forgasd át, pár percig süsd, majd öntsd fel 2 liter vízzel.
 - Ha a víz felforrt, tedd bele a Tyúkhúsleveskockákat. Miután elkészült az alaplé, add hozzá a citrom levét, a reszelt citromhéjat és a babérlevelet.
 - Főzd a levest addig, ameddig a zöldségek roppanósra főnek, majd add hozzá a tejszínt, és alaposan keverd simára.
 - Ha elkészült a leves, add hozzá a felaprított kaprot.