Étkezés
      
            
      
      
  
            10 perc, 5 alapanyag, és máris kész vannak ezek a gluténmentes, vegán, brownie ízű golyók. Nem kell sütni, nem kell hozzá millió lépést követni a szakácskönyvben, és gyakorlatilag elronthatatlan. Ja, és elképesztően finom!
      
            4
      
Hozzávalók
- 80 g dió
 - 80 g mandula
 - 170 g darabolt datolya
 - 50 g + 2 tk cukrozatlan kakaópor
 - 60 g kókuszreszelék
 - csipet só
 
Elkészítés
- A diót és a mandulát robotgéppel őröld egészen addig, míg már kezd masszaszerűvé válni.
 - A kókuszreszelék kivételével add hozzá a többi hozzávalót, és apríts tovább, míg majdnem homogén massza lesz.
 - Formázz belőle kis golyókat, és hempergesd meg őket kókuszreszelékben.
 - Tedd legalább egy órára hűtőbe, majd ehetitek is!