Étkezés
      
            
      
      
  
            Ez nem a hagyományos, vékonytésztás, tölteni való palacsinta, hanem a vastagabb fajta, aminek már a tésztája tartalmazza a gyümölcsöt. De, ha még izgalmasabbá tennéd, nyugodtan tegyél mellé a tányérra pár szem idénygyümölcsöt is!
      
            2
      
Hozzávalók
- 2 banán villával összenyomva
 - 60 g teljes kiőrlésű liszt
 - 40 g aprószemű zabpehely
 - 1 tk sütőpor
 - 2 ek NESQUIK instant kakaóitalpor
 - 1 tk méz
 - 150 ml tej
 - 2-3 ek olaj a sütéshez
 
Elkészítés
- A villával összenyomott banánokat alaposan keverd össze a többi hozzávalóval. Egy sűrű palacsintatésztát fogsz kapni. Ha túl híg, keverj még hozzá lisztet, ha sűrűnek érzed, növeld a folyadék mennyiségét.
 - Forró, olajjal kikent serpenyőbe adagolj annyi tésztát, hogy nagyobb tenyérnyi palacsintád legyen, és süsd át mindkét oldalát.
 - Tálaláskor tegyél mellé friss idénygyümölcsöt!