Étkezés
      
            
      
      
  
            Ez a desszert nem csak vegán, hanem gluténmentes is, idénygyümölccsel tudod változatossá tenni. 
      
            2
      
Hozzávalók
- 35 g tápiókagyöngy
 - 3 dl növényi ital
 - gyümölcs ízlés szerint
 
Elkészítés
- 15-20 percre áztasd a tápiókagyöngyöt vízbe, majd szűrd le.
 - A pudinghoz használt folyadékot főzd fel, ízesítsd, majd add hozzá a tápiókagyöngyöt.
 - Kevergesd addig, míg sűrűsödni kezd, ekkor azonban azonnal vedd le a tűzről.
 - Öntsd poharakba, tetejére szeletelj idénygyümölcsöt, vagy a gyümölcsöt turmixold le, és a gyümölcspépet öntsd a puding tetejére.
 
Tápiókagyöngyöt nagyobb szupermarketekben és bioboltokban tudsz vásárolni.