NESTLE
NESTLE

Otthoni kedvenceknek

NESTLE

Adj időt!

Családi Nyílt Nap a HEROSZ Budapesti Állatotthonban

Fürdetés és szőrzetápolás

A macskák híresek arról, hogy remekül rendben tartják a szőrzetüket. Ugyanakkor, ha beiktatja a napi rutinba, akkor képes lesz ellenőrizni cicája bőrének és szőrének egészségét, ráadásul a kettejük közt levő kötődést is erősítheti ezzel.

Brit rövidszőrű macska

A brit rövid szőrű cicák az egyik legintelligensebb és legszebb macskák, amelyek méltán érdemlik ki a népszerűségi lista első helyét.

Árva Állatok Karácsonya a HEROSZ Budapesti Állatotthonban

A HEROSZ Budapesti Állatotthon december 20-án nagy szeretettel vár minden érdeklődőt az Árva Állatok Karácsonyára, ahol a látogatók egy igazán izgalmas, vidám napot tölthetnek el családjuk, állatbarátok, és az otthon védencei társaságában.

macska_ful_problemai

Cica testbeszéd

A legtöbb gazdi gond nélkül felismeri a cicája alapvető érzelmi állapotát a testbeszéd, az „arckifejezés” ,a kiadott hangok és a mozdulatok alapján. Ösztönösen tudjuk, hogy érezheti magát, csupán abból, hogy figyeljük őt.

cica_betegseg

Cica fül problémái

A cica füle mindig tiszta kell, hogy legyen, bármilyen nemű lerakódástól mentes. Nem viszkethet, és nem lehet se piros, se kellemetlen szagú.

kutya_macska

A macska és más állatok

A macskák territoriális élőlények, ezért a más állatokhoz való hozzáállásuk sok mindentől függ.

kutya_testbeszed

Kutya testbeszéd

A kutyák és az emberek már több ezer éve „legjobb barátok”, és ösztönösen megérzik egymás lelki állapotát, a testbeszédből, az „arckifejezésből” és a mozdulatok alapján.

kutyus

Ürülék fogyasztása

A más vagy saját ürülék elfogyasztása kutyáknál (idegen nevén: coprophagia) egy olyan rossz szokás, ami nagyon gyakran megfigyelhető a kutyáknál egy adott életciklusban.

cica_02

Flutd

A FLUTD (Feline Lower Urinary Tract Disease) egy gyűjtő név a macskák legjellemzőbb alsó húgyúti megbetegedéseire. A leggyakrabban ezek a hólyag gyulladásával járnak (cystitis) és a hím macskáknál gyakran a húgycső elzáródásával is.

Oldal: 1 2 3 4
Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége Szakmai támogatónk a Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége