NESTLE
NESTLE

Nesquik

Nesquik

Kiegyensúlyozott reggelivel a kiegyensúlyozott családért

Sietés, rohanás, kapkodás – számos szülő és gyerek reggele indul így nap, mint nap. Pedig egy boldog család kiegyensúlyozott napja nem kezdődhet mással, mint egy megfelelően összeállított reggelivel, amit egy kakaó is kísérhet.

Quicky nyuszi világhódító útja

A NESQUIK több mint 50 éve családtagnak számít mind Európában, mind az Egyesül Államokban. A Nestlé NESQUIK kakaója segítségével a gyerekek és a családok a tejből különösen tápláló és ellenállhatatlanul finom csokis italt varázsolhatnak.

A NESQUIK hihetetlen számai

Tudod mennyi 100 millió liter kakaó? Rengeteg. Ennyit lehet készíteni a Szerencsen egy év alatt készített NESQUIK kakaós italporból. És azt tudod, hogy ebből mennyit iszunk meg mi, magyarok?

Milyen a magyarok kakaója?

A magyarok szerint a finom kakaó ital sokféle lehet: hideg vagy meleg, a reggeli kiegészítője vagy az esti mesék kísérője. Te hogy szereted a kakaódat?

milk

Milyen tejet válasszunk a kakaónkhoz?

Homogénezett, zsírszegény, laktózmentes, szója vagy rizs. Sokféle tej közül választhatunk, de melyiket ajánlott a kosárba tenni?

Reggelire kakaót? Igen!

Induljon a család napja egy pohár vitaminokkal és ásványi anyagokkal dúsított NESQUIK kakaóval. Hogy miért? Megmondjuk.

Ősi ital a reggelizőasztalon

Egy pohár kakaót szürcsölgetve valószínűleg kevesen gondolkodnak azon, honnan is származik a kedvelt ital. Nézzük, hogyan lett az egykor szent italként fogyasztott kakaóból a mindennapi reggelik része.

Tudtad-e a kakaóról?

Három érdekes információ, amit még nem tudtál a kakaó italporokról.

Így dobd fel a családi reggelit!

Szervezz egy kiegyensúlyozott, vidám hétvégi reggelizést a családoddal. Mi segítünk abban, hogy hogyan csináld.

Három kibúvó a reggeli elől – és megoldásaik!

Bizonyára mindenki talált már indokot, hogy miért hagyta ki aznap a reggelit. Íme, a leggyakoribb okok és a megoldások, hogy legközelebb már ne keressük a kifogást!

D-vitamin és vas: mire vagytok jók?

Gyermek- és felnőttkorunk kedvelt NESQUIK kakaóitalporát D-vitaminnal, cinkkel és vassal dúsítják. De miért van feltétlenül szükségünk minderre?

6+1 tény a reggeliről

Fontos tények a reggeliről és a reggelizésről, amit minden anyukának hasznos tudnia.

brreakfast

A kiegyensúlyozott táplálkozás és reggeli

Reggelizzünk rendszeresen, és figyeljünk arra is, mi kerül ilyenkor az asztalra! A reggeli étkezés és a folyadékfogyasztás segíti az egész családot, hogy energikusan induljon a nap!

nyuszi_poharral

A megfelelő folyadékfogyasztás és a mozgás szerepe életünkben

Szeretünk fittek és energikusak lenni. Fontos, hogy figyeljünk a tápláló és változatos étkezésekre, de emellett ne feledjük a folyadékpótlást és a mozgást!

1. oldal
További cikkek
Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége Szakmai támogatónk a Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége